Iets verloren?

Als je één van je eigendommen kwijt bent, is dat uiteraard heel vervelend. Wij helpen je graag om jouw eigendom weer terug te krijgen. Voorwerpen die wij vinden op onze stations en in onze voertuigen worden verzameld in onze remises en garages. Uiteindelijk komen de spullen voor registratie en archivering terecht op ons servicepunt Rotterdam Centraal. Voor het gehele proces van vinden, transport tot en met registratie hebben wij ongeveer 2 a 3 dagen nodig.

Voor de registratie en afhandeling van onze gevonden voorwerpen maken we gebruik van iLost. Je kunt via de zoekbox hieronder via iLost zoeken naar voorwerpen die gevonden zijn bij de RET. Heb je het voorwerp gevonden dat van jou is, dan  kun je een reactie plaatsen. Wij controleren dan of je daadwerkelijk de eigenaar bent. Bij een succesvolle match kun je het voorwerp op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur afhalen bij ons servicepunt Rotterdam Centraal of tegen vergoeding per pakketpost thuis laten bezorgen. 

Gebruik de zoekbox hieronder om naar de gevonden voorwerpen database te gaan.

Uitzonderingen

Let op! Waardepapieren, diploma's en bankpassen worden niet geregistreerd, maar teruggestuurd naar de uitgevende instanties. Paspoorten en ID-kaarten worden naar de gemeente gestuurd waar deze vandaan komen. 

Onderstaande items worden niet geregistreerd in iLost maar worden wel bewaard en kunnen worden opgehaald bij ons servicepunt Rotterdam Centraal:

  • OV-chipkaarten
  • paraplu’s en wandelstokken


Onderstaande items worden niet bewaard en direct weggegooid:

  • niet te identificeren sleutels
  • een enkele (losse) handschoen
  • kapotte en of vieze kleding
  • verse levensmiddelen