Iets verloren?

Als je één van je eigendommen kwijt bent, is dat uiteraard heel vervelend. De RET helpt je graag om jouw eigendom weer terug te krijgen. Voorwerpen die RET'ers vinden op de stations en in de voertuigen worden verzameld in onze remises en garages. Uiteindelijk komen de spullen voor registratie en archivering terecht op ons hoofdkantoor. Het gehele proces van vinden, transport tot en met registratie kost 2 a 3 dagen

Voor de registratie en afhandeling van de gevonden voorwerpen wordt iLost gebruikt. Je kunt via de zoekbox hieronder via iLost zoeken naar voorwerpen die gevonden zijn bij de RET. Heb je het voorwerp gevonden dat van jou is, dan  kun je een reactie plaatsen. Medewerkers van de RET controleren dan of je daadwerkelijk de eigenaar bent. Bij een succesvolle match kun je het voorwerp op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur afhalen bij de receptie van het RET hoofdkantoor aan de Laan op Zuid 2 in Rotterdam of tegen vergoeding per pakketpost thuis laten bezorgen. 

Gebruik de zoekbox hieronder om naar de gevonden voorwerpen database te gaan.

Uitzonderingen

Let op! Waardepapieren, diploma's en bankpassen worden niet geregistreerd, maar teruggestuurd naar de uitgevende instanties. Paspoorten en ID-kaarten worden naar de gemeente gestuurd waar deze vandaan komen.

Onderstaande items worden niet bewaard en direct weggegooid:

  • niet te identificeren sleutels
  • een enkele (losse) handschoen
  • kapotte en of vieze kleding
  • verse levensmiddelen