Evenementen

Wil je een evenement in Rotterdam bezoeken? Ga dan met het openbaar vervoer. Neem de trein of parkeer de auto op een P+R-terrein aan de rand van de stad en reis verder met de metro.

Let op: bij de meeste evenementen is het vanwege de drukte niet toegestaan de fiets in de metro mee te nemen.

Het Nationale Vuurwerk 2017-2018

Vier oud en nieuw bij Het Nationale Vuurwerk in de omgeving van de Erasmusbrug in Rotterdam. Parkeer gratis op een P+R terrein en reis tussen 22.00 en 02.00 uur ook gratis met de metro naar station Beurs of Wilhelminaplein. In enkele minuten loop je naar Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug.

Meer informatie

Marathon

Loop je zelf mee of wil je iemand aanmoedigen? Kom met het openbaar vervoer naar dit unieke hardloopevenement. Vermijd files en bespaar hoge parkeerkosten!

Meer over de marathon

North Sea Jazz Festival

Het North Sea Jazz festival staat wereldwijd bekend om de vele muzikale genres, variërend van traditionele New Orleans jazz, swing, bop tot free jazz. De verschillende optredens vinden plaats tot in de late uurtjes. Dan wil je niet op de klok kijken en je moeten haasten om de laatste metro niet te missen. Speciale nachtmetro’s brengen je naar je eindbestemming na een avond vol muzikale hoogtepunten.

Meer informatie

Wereldhavendagen 2018

In september 2018 vinden de Wereldhavendagen in Rotterdam plaats. Een uniek en spectaculair evenement dat jaarlijks veel bezoekers trekt. Parkeer je auto op een P+R-terrein aan de rand van de stad en reis verder met het openbaar vervoer. Geen files, geen parkeerkosten en snel op je bestemming.

Meer informatie