Evenementen

Wil je een evenement in Rotterdam bezoeken? Ga dan met het openbaar vervoer. Neem de trein naar Rotterdam Centraal of parkeer de auto op een P+R-terrein aan de rand van de stad en reis verder met de metro naar het evenemententerrein.

Bij de meeste evenementen is het vanwege de drukte niet toegestaan de fiets in de metro mee te nemen.

Wereldhavendagen

Vrijdag 7 september t/m zondag 9 september

In september vinden de Wereldhavendagen in Rotterdam plaats. Een uniek en spectaculair evenement dat jaarlijks veel bezoekers trekt.

Parkeer je auto op een P+R-terrein aan de rand van de stad en reis verder met het openbaar vervoer. Geen files, geen parkeerkosten en snel op je bestemming.

Het Nationale Vuurwerk

Maandag 31 december - dinsdag 1 januari 2019

Vier oud en nieuw bij Het Nationale Vuurwerk in de omgeving van de Erasmusbrug in Rotterdam. Parkeer gratis op een P+R terrein en reis met de metro naar station Beurs of Wilhelminaplein. In enkele minuten loop je naar Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug.

Marathon

Zondag 7 april 2019

Loop je zelf mee of wil je iemand aanmoedigen? Kom met het openbaar vervoer naar dit unieke hardloopevenement. Vermijd files en bespaar hoge parkeerkosten!

Het North Sea Jazz Festival staat wereldwijd bekend om de vele muzikale genres. Ga je genieten van de beste jazzmuziek? Reis met de metro naar het festival en blijf tot in de late uurtjes want de weekendmetro en nachtbussen rijden langer door en brengen je terug naar huis/hotel.

Dit weekend is het niet toegestaan de fiets mee te nemen in de metro.