Meer mogelijkheden met deMobiliteitsManager

Steeds meer werkgevers zien in dat het tijd is om mobiliteit anders aan te pakken. Elke dag is immers weer anders en ook de reisbehoefte van uw medewerkers kan verschillen van dag tot dag. Sommige dagen is een deelauto de beste keuze, op andere dagen een OV-fiets gecombineerd met de metro. Op weer andere dagen wordt er thuis gewerkt en is helemaal geen vervoer nodig. DeMobiliteitsManager helpt bij het flexibel inzetten van vervoersmogelijkheden. Het is een zakelijke mobiliteitsoplossing die maatwerk biedt voor organisatie en medewerker. DeMobiliteitsManager is een samenwerking van de RET en Mobiliteitsfabriek. 


Maatwerk in mobiliteit

U wilt uw medewerkers graag een goede oplossing bieden voor woon-werkverkeer en zakelijke ritten. Dat kan op verschillende manieren. deMobiliteitsManager combineert verschillende vervoersmiddelen in één flexibele, centraal beheerde oplossing. Met deMobiliteitsManager kunt u per medewerker bepalen welke vervoerstypen gebruikt mogen worden. Uw medewerkers kunnen dan bijvoorbeeld kiezen uit deelauto, OV-fiets, taxi, parkeren, trein, metro, tram, bus, ferry en diensten zoals tanken, garage- en straatparkeren. 

Kostenbesparing

Met deMobiliteitsManager bespaart u direct en indirect op de reiskosten van uw medewerkers. Zo krijgt u één factuur voor al uw mobiliteitskosten en een overzichtelijke presentatie van reizen en kosten. Daarmee kunt u tot 80% besparen op declaratiekosten. Maar er is meer. Bij het verstrekken van reizen kunt u bijvoorbeeld 6% BTW terugvorderen, wat niet opgaat bij achteraf vergoeden. U kunt daarnaast besparen door het gebruik van het OV te bevorderen, waarvan de kilometerprijs relatief laag is. Dan is er nog het milieuvoordeel: deMobiliteitsManager kan de CO2-uitstoot van uw organisatie flink omlaag brengen. Het stimuleren van OV- en fietsgebruik zal bovendien gezondheidswinst opleveren, die zich uiteindelijk weer kan vertalen in lagere verzuimkosten. 


Gemakkelijker reizen

Uw medewerkers reizen gemakkelijker met deMobiliteitsManager. De reis hoeft niet meer te worden voorgeschoten en dus zijn declaraties niet meer nodig. Afhankelijk van het verstrekte pakket heeft uw medewerker bovendien meer reismogelijkheden ter beschikking.

Lees hier over de voordelen van deMobiliteitsManager

deMobiliteitsManager is een samenwerking van RET NV en Mobiliteitsfabriek BVWhitepaper trends in mobiliteit

Welke mobiliteitstrends zijn de komende tijd voor u relevant? HR-managers vragen zich af hoe medewerkers het beste van en naar het werk kunnen reizen. Lees over de politieke en maatschappelijke ontwikkelingen in deze whitepaper.

 

Lees verder