Kinderen reizen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest

Ben jij Feyenoord-supporter en heb je zin in een feestje met duizenden Kameraadjes, spelers van Feyenoord en optredens van Ronnie Flex, Nielson, Maan en Famke Louise? Kom dan op zondag 24 maart naar De Kuip!

Programma

11:00 uur Start Kameraadjes Voetbalfeest 2019

15:00 uur Start binnenprogramma met spetterende optredens

16:00 uur Einde binnenprogramma

17:00 uur Einde Kameraadjes Voetbalfeest 2019

Op zondag 24 maart reizen maximaal 2 kinderen (4 t/m 14 jaar) gratis mee in de bussen en trams van de RET onder begeleiding van een betalende volwassene en op vertoon van hun toegangskaart voor het Kameraadjes Voetbalfeest. 

Meer informatie: www.kameraadjes.nl/voetbalfeest  

Met de RET naar Feyenoord

Al meer dan 75 jaar werken de RET en Feyenoord samen om zoveel mogelijk supporters met bus en tram van en naar De Kuip te vervoeren. Heb je een seizoens- of een wedstrijdkaart? Dan is deze kaart tevens je vervoersbewijs. Hiermee kun je tot 3 uur voor de aftrap en 3 uur na het eindsignaal van de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis met de trams en bussen van de RET reizen. Deze regeling geldt voor de navolgende wedstrijden van Feyenoord:

  • De vriendschappelijke openingswedstrijd
  • Thuiswedstrijden in de Eredivisie
  • Wedstrijden in de KNVB beker 
  • Wedstrijden in de UEFA competities

 

Rond de wedstrijden zet de RET 12 extra trams in. Deze trams hebben, hoe kan het ook anders, het rugnummer van het Legioen: lijnnummer 12. Maar ook tramlijn 23 stopt voor De Kuip.

Bekijk de productvoorwaarden Vrij vervoer Feyenoord.

Let op: het reizen met de metro is niet gratis.