Buurtbus Ridderkerk

De buurtbus Ridderkerk is een kleine bus voor maximaal 8 personen die wordt gereden door vrijwilligers. De buurtbus rijdt als lijn 601 en is de verbinding tussen Beverwaard en Barendrecht via diverse wijken in Ridderkerk. Er zijn overstapmogelijkheden bij Limbrichthoek (tramlijn 23), De Schans (waterbus), Koningsplein (diverse buslijnen) en NS-station Barendrecht (trein). De buurtbus rijdt van maandag t/m zaterdag overdag ieder uur. Je kunt op de buurtbus met de OV-chipkaart reizen. Voor de buurtbus geldt hetzelfde tarief als voor de andere RET buslijnen.

Bekijk de route hier op de kaart.
Bekijk hier de dienstregelingsfolder.

Buurtbus Albrandswaard

De buurtbus Albrandswaard is een kleine bus voor maximaal 8 personen die wordt gereden door vrijwilligers. De buurtbus rijdt als lijn 602 en is de verbinding tussen metrostation Poortugaal en Portland. De bus rijdt door diverse wijken en winkelgebieden van Poortugaal, Rhoon en Portland. Er zijn overstapmogelijkheden bij metrostation Poortugaal en metrostation Rhoon (metrolijn D) en Portland (buslijnen 82, 183, 283). De buurtbus rijdt van maandag t/m zaterdag overdag ieder uur. Je kunt op de buurtbus met de OV-chipkaart reizen. Voor de buurtbus geldt hetzelfde tarief als voor de andere RET buslijnen.

Bekijk de route hier op de kaart.
Bekijk hier de folder.

Huisregels

De RET wil je snel en comfortabel op je eindbestemming brengen. Om de reis voor iedereen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, gelden huisregels.

Bekijk hier de huisregels