Meer gemak met deMobiliteitsManager

Wilt u tijd en kosten besparen, én wilt u uw medewerkers flexibeler laten reizen? Kies dan voor deMobiliteitsManager van de RET. Een complete vervoersoplossing met openbaar vervoer, diverse vormen van individueel vervoer en diensten zoals tanken, garage- en straatparkeren. De perfecte combinatie van flexibiliteit en administratief gemak die uw medewerkers via de snelste weg van deur tot deur brengt.

Waarom kiezen voor deMobiliteitsManager?

De vijf voordelen van deMobiliteitsManager zijn:
1. Administratief gemak
2. Kostenbesparing
3. Duurzaamheid
4. Aantrekkelijk werkgeverschap
5. Vitalere werknemers

Administratief gemak voor werkgever en werknemer

Met deMobiliteitsManager behoren declaraties tot het verleden. Alle vervoersbewegingen van medewerkers die met hun mobiliteitskaart reizen, komen samen in één overzichtelijke factuur. U heeft dus op elk moment inzicht in de kosten die uw organisatie maakt voor vervoer. Uiteraard kunt u de gegevens uitsplitsen per medewerker. deMobiliteitsManager biedt ook gemak voor uw medewerkers. Zij kunnen voor al hun zakelijke reizen gebruikmaken van één en dezelfde mobiliteitskaart.

Bespaar kosten door slimmer inkopen

Met deMobiliteitsManager bespaart u direct en indirect op de reiskosten van uw medewerkers. Zo krijgt u één factuur voor al uw mobiliteitskosten en een overzichtelijke presentatie van reizen en kosten. Daarmee kunt u tot 80% besparen op declaratiekosten. U bespaart direct al 9% op de BTW en kunt daarnaast besparen door het gebruik van het OV te bevorderen, waarvan de kilometerprijs relatief laag is.

Duurzamer reizen

Met deMobiliteitsManager kunt u het gebruik van duurzamere vormen van vervoer stimuleren zonder de keuzevrijheid van uw medewerkers in te perken. Als medewerkers die standaard met de auto reizen, af en toe kiezen voor het OV of de fiets verdubbelt al snel het aantal duurzame kilometers. Dat betekent tot 50% minder uitstoot van fijnstof en CO2.

Een aantrekkelijke werkgever

Door uw medewerkers een gemakkelijke en flexibele vervoersoplossing te bieden profileert u zich als een aantrekkelijke werkgever. U vergroot de keuzevrijheid door uw (toekomstige) medewerkers per reis te laten kiezen voor de op dat moment meest geschikte vorm van vervoer. Daarmee sluit u aan bij de trend dat gebruik belangrijker wordt dan bezit.

Vitalere medewerkers

Met deMobiliteitsManager stimuleert u ook de vitaliteit van uw medewerkers. De keuzevrijheid van de medewerker in combinatie met de lichaamsbeweging bij gebruik van OV en fiets, heeft een bewezen positieve invloed op de gezondheid en zelfredzaamheid. Dat vertaalt zich in gemiddeld vitalere werknemers en lagere verzuimkosten.