De vervoersoplossing voor het mkb

De RET biedt in samenwerking met MKB Rotterdam deMobiliteitsManager aan voor het mkb. Dit is de mobiliteitskaart voor het mkb waarmee gereisd kan worden met al het openbaar vervoer, maar ook gebruik gemaakt kan worden van deur-tot-deur diensten zoals OV-fiets, Greenwheels en taxi. De mobiliteitskaart kan ook gebruikt worden om te tanken en parkeren, zodat ook de reiskosten van een lease- of eigen auto via één systeem lopen.

Bespaar op administratie en kosten

U hoeft geen bonnetjes meer te bewaren of declaraties te verwerken. De reiskosten van alle mobiliteit komt namelijk achteraf op één factuur. Dit bespaart u veel tijd. Maar u bespaart ook op uw reiskosten omdat u 9% btw mag aftrekken. 

Kies de licentie die het beste past

Iedereen heeft andere reisbehoeften en daarom zijn er drie verschillende licenties ontwikkeld. Kies per persoon de licentie die het beste past bij de vervoerswensen. U heeft de keuze uit:

Aanvragen

U vraagt de mobiliteitskaart voor het mkb eenvoudig online aan. Klik op de knop hieronder om naar het aanvraagformulier te gaan. U vult vervolgens uw bedrijfsnaam in en via de KvK worden de gegevens van uw bedrijf aangevuld. Vul daarna een contactpersoon in en geef aan hoeveel mobiliteitskaarten u wilt hebben en met welke licentie. U kunt hier ook aangeven of u een RET-abonnement op de kaart wilt hebben. U ontvangt per e-mail de overeenkomst en instructies om het proces verder door te lopen.

Aanvragen