Verstoringen en geplande omleidingen

Een stroomstoring, defect voertuig of werk aan de weg, evenementen en verbeteringen aan ons lijnennet. De RET wil je vooraf zo goed mogelijk informeren over eventuele vertragingen van je reis, daarom publiceren we hier actuele verstoringen en de geplande omleidingen.

Actuele verstoringen

Er zijn op dit moment geen actuele verstoringen

Door werkzaamheden aan het spoor in Schiedam en Vlaardingen rijden de tramlijnen 21 en 24 van zaterdag 30 juni tot en met zondag 26 augustus een gewijzigde route en hebben vervallen haltes.

Tramlijn 21 rijdt een verkorte route tussen De Esch en Schiedam Centrum. Pendelbus 721 zal in beide richtingen de route van tram 21 tussen Schiedam Centrum halte F en de Woudhoek rijden.

Vervallen haltes tramlijn 21 in beide richtingen:
- 's Gravenlandseweg
- Parkweg
- Piersonstraat
- Station Nieuwland
- Prinses Beatrixlaan
- Hof van Spaland
- Bachplein
- Boeier
- Eindhalte Woudhoek


Tramlijn 24 rijdt een verkorte route tussen De Esch en Schiedam Centrum. Passagiers van tramlijn 24 kunnen vanaf Schiedam Centrum gebruikmaken van metro C naar Vijfsluizen en aldaar overstappen op bus 56. Bus 56 zal tijdens de spits vaker rijden tussen Vijfsluizen en Holy.

Vervallen haltes tramlijn 24 beide richtingen:
- 's Gravelandseweg
- Parkweg
- Piersonstraat
- Station Nieuwland
- Prinses Beatrixlaan
- Hof van Spaland
- Bachplein
- Schubertplein
- Parijslaan
- Over de Dammen
- De Loper
- Eindhalte Holysingel 


Buslijn 713 zal gedurende deze periode stoppen bij de Sportlaan in Vlaardingen, vervolgens overstappen op buslijn 56. Andersom ook voor passagiers met bestemming Schiedam Centrum of De Esch.

Bus 121 rijdt gedurende deze werkzaamheden niet, maak gebruik van pendelbus 721.

Plan uw reis via de RET reisplanner of de Real Time app. Bekijk de folder voor meer informatie over de werkzaamheden. Bekijk de plattegrond van het gebied waar tramlijnen 21 en 24 niet rijden tijdens deze werkzaamheden.

Omleidingen alert

Ontvang iedere donderdag een e-mail als er een geplande omleiding is op de lijnen waarmee je reist. De omleidingen alert stel je in via Mijn RET.

Inloggen/registeren Mijn RET