Verstoringen en geplande omleidingen

Een stroomstoring, defect voertuig of werk aan de weg, evenementen en verbeteringen aan ons lijnennet. De RET wil je vooraf zo goed mogelijk informeren over eventuele vertragingen van je reis, daarom publiceren we hier actuele verstoringen en de geplande omleidingen.

Actuele verstoringen

Er zijn op dit moment geen actuele verstoringen

Door werkzaamheden aan het spoor in Schiedam en Vlaardingen rijden de tramlijnen 21 en 24 van zaterdag 30 juni t/m zondag 26 augustus een gewijzigde route en hebben vervallen haltes.

Tramlijn 21
Rijdt een verkorte route tussen De Esch en Schiedam Centrum. Pendelbus 721 zal in beide richtingen de route van tram 21 tussen Schiedam Centrum en Woudhoek rijden. Buslijn 121 rijdt tijdens de werkzaamheden niet. Maak gebruik van pendelbus 721.

Vervallen haltes in beide richtingen:

- 's Gravenlandseweg
- Parkweg
- Piersonstraat
- Station Nieuwland
- Prinses Beatrixlaan
- Hof van Spaland
- Bachplein
- Boeier
- Eindhalte Woudhoek


Tramlijn 24
Rijdt een verkorte route tussen De Esch en Schiedam Centrum. Reizigers van tramlijn 24 kunnen vanaf Schiedam Centrum gebruikmaken van metro C naar Vijfsluizen en daar overstappen op buslijn 56.
Dit geldt andersom ook voor reizigers met bestemming Schiedam Centrum - De Esch.

Vervallen haltes in beide richtingen:
- 's Gravelandseweg
- Parkweg
- Piersonstraat
- Station Nieuwland
- Prinses Beatrixlaan
- Hof van Spaland
- Bachplein
- Schubertplein
- Parijslaan
- Over de Dammen
- De Loper
- Holysingel


Buslijn 713
Zal gedurende de werkzaamheden ook stoppen bij halte Sportlaan in Vlaardingen, voor een snellere verbinding tussen Holy en het Franciscus Vlietland Ziekenhuis.


Buslijn 121
Rijdt gedurende deze werkzaamheden niet, maak gebruik van pendelbus 721.

Bekijk hier de video van de werkzaamheden en het vervangend vervoer.

Plan uw reis via de RET reisplanner of de Real Time app. Bekijk de folder voor meer informatie over de werkzaamheden. Bekijk de plattegrond van het gebied waar tramlijnen 21 en 24 niet rijden tijdens deze werkzaamheden.

Omleidingen alert

Ontvang iedere donderdag een e-mail als er een geplande omleiding is op de lijnen waarmee je reist. De omleidingen alert stel je in via Mijn RET.

Inloggen/registeren Mijn RET