Renovatie Maastunnel

In 2017 start de grootschalige renovatie en restauratie van de Maastunnel. De werkzaamheden worden per tunnelbuis aangepakt. Vanaf maandag 3 juli 2017 tot zomer 2019 wordt er aan de autotunnel gewerkt. Er is dan telkens één buis van de autotunnel beschikbaar voor verkeer van zuid naar noord.

Gevolgen voor het verkeer

De afsluiting van de Maastunnel heeft gevolgen voor het verkeer. Om verkeersdrukte in de stad te vermijden, kun je op andere tijdstippen reizen en/of gebruik maken van alternatieve vervoermiddelen zoals bijvoorbeeld het openbaar vervoer of de fiets. Bekijk hieronder de openbaar vervoer reisadviezen.

Spitsmijden Maastunnel

Deelnemers  aan het project Spitsmijden Maastunnel (aanmelden via maaster.nu) komen in aanmerking voor een gratis reisproduct voor de reis met het openbaar vervoer van de RET. Met de unieke code die je bij een succesvolle registratie van Spitsmijden Maastunnel hebt ontvangen, kun je hieronder direct je gratis reisproduct aanvragen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van informatie over de Maastunnel en reis- en reisproductadviezen voor je reis met het openbaar vervoer? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.