Met buslijn 32 leer je Rotterdam echt kennen

Hop on & hop off en bezoek verschillende toeristische attracties of maak een rondrit met de RET Reisgids.

De toeristische busroute door Rotterdam

Bus 32 rijdt tussen NS-station Zuid en Overschie. We steken de Maas over en zien de bekendste bruggen, de Markthal, de Coolsingel, het Nieuwe Instituut, Diergaarde Blijdorp en vele andere bezienswaardigheden. Met buslijn 32 leer je Rotterdam echt kennen.

Hop on - Hop off

Het beste moment om met bus 32 de stad te verkennen, is tussen 10:00 en 14:00 uur. Je kunt gemakkelijk ergens even uitstappen, rustig foto's maken, een terrasje pakken of een museum bezoeken en met een volgende bus weer verder reizen.

RET Reisgids

Vanaf 12 juli tot en met 25 augustus 2018 reist er elke donderdag, vrijdag en zaterdag rond 10:00 uur een RET Reisgids vanaf Station Blaak met buslijn 32 mee. Tijdens de rit vertelt zij meer over de bezienswaardigheden die we onderweg tegenkomen. De RET reisgids is gratis en hoeft niet van tevoren geboekt te worden.

Wanneer rijdt de RET Reisgids met buslijn 32 mee? 

Donderdag, vrijdag en zaterdag - buslijn 32 richting Overschie
Station BlaakDonderdagVrijdagZaterdag
12-07-18 t/m 26-08-1810:09 uur10:09 uur10:07 uur

 
De RET Reisgids rijdt met buslijn 32 mee vanaf halte 'Station Zuid', richting Overschie op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend. Je kunt het beste de rit met de RET Reisgids starten vanaf halte 'Station Blaak'. De tour eindigt bij halte 'Koninginnebrug'.

De toeristische verbinding tussen modern Rotterdam en historisch Delft

Buslijn 40 rijdt tussen Rotterdam Centraal en Delft Centraal. Via een route langs de Schie en door het prachtige Hollandse landschap reizen we met bus 40 in ca. 40 minuten naar Delft.

Een dagje Delft met buslijn 40

We kunnen op werkdagen elke uur met buslijn 40 naar Delft reizen en hebben voldoende tijd om Delft te leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de Nieuw Kerk, het straatje van Vermeer, het museum Prinsenhof, stadswandelingen of een rondvaart door de pitoreske grachten.